FRI FRAGT V/KØB OVER 400KR

Er du ved at miste dig selv

Er du ved at miste dig selv? Nogen kalder det depression og stress


Nyt perspektiv; hjælp fra urter og forandringer

Støjende tankemylder, nedtrykthed, uro og sjælelig udmattelse opfattes som noget individuelt – noget DU selv er ansvarlig for

Mange af os – langt flere end tidligere - oplever tristhed, lede eller udmattelse ved livet og kan ikke forklare, hvad gik galt? Træthed og tomhed står tilbage….

Og så selvfølgelig skammen – over ikke at klare samfundets krav, skammen over ikke at slå til, ikke leve op… ikke være en del af succes- og præstationsflowet.

Mange af os er opdraget til at bidrage og yde – tjene verden – og få værdi!

Når vi pludselig ikke kan, oplever vi os unyttige – uden plads, måske uden ret? Det forstærker oplevelsen af tristhed og skam. Vi har behov for at levere. Gør vi det ikke, står vi udenfor samfundets grunddynamik i fortabthed.

Arbejdspladser og sociale normer understøtter en identitet, hvor succes og effektivitet er i fokus. Børnene går glade til fodbold og dans, ægtefællen planlægger weekenden med os, venner og sport. God, sund mad og ophold i naturen er en naturlig del af hverdagslivet. Vi leverer meningsfulde præstationer på arbejde suppleret af personlig læring, ansvar, anerkendelse og avancement. Vi er livssucceser.

Når virkeligheden er en anden, huserer ensomheden, som en ensom erkendelse af ikke at slå til - som en langvarig eksistentiel smerte.

Symptomerne er:

Uro, ustoppelige tankestrømme, angst, uklarhed – fravær af afklaring, også om små elementer eller bidrag. Træthed, energiforladthed i grundform. Hertil kommer søvnforstyrrelser - afbrudt søvn, afkortet søvn, ingen søvn. Forstyrrelse af fordøjelsen, dårlig fordøjelse – oppustethed - diarré.

Hvad kan du gøre? Hvad hjælper?

Denne mentale overbelastning kommer fra et sammensurium af elementer, hvor præstation uden mening, stor ansvarsbevidsthed, dårlige relationer, ensomhed og skam er meget vigtige ingredienser.

Du skal fjerne dig – fysisk - fra det, som stresser – et værdisæt, et arbejde, en partner, en vanskelig situation, et ansvar – det kan dog være svært at finde vejen væk.

Du kan benytte en dygtig stresscoach – der hjælper dig med at se situationen som skabt af samspillet mellem samfundets normer og værdier, din høje præstationsetik, dårlige relationer og fraværet af mening i vigtige dele af dit liv eller arbejde.

Resultatet af en længere tid med kvalificeret eftertænksomhed vil ofte gøre det lettere at træffe vigtige kritiske valg.

Dette arbejde kan støttes af god meditationspraksis – mange ikke tror en dyt på effekten af meditation – men meditation, når den praktiseres korrekt - smører og restituerer centralnervesystemet, der kører på overload, når du er stresset.

Endelig er det meget, meget vigtigt at få din søvn dyb, lang og rekreerende – se Nady Nordic’s artikel om søvn. (henvisning).

Flere urter hjælper dig på vej i bedre livsrytme

Magnolia hjælper med at gøre søvnen dybere, modvirker opvågning i løbet af natten, og gør søvnen dybere ved at fjerne stresshormonet cortizol fra blodet.

Moringa støtter din generelle sundhed og balance og modvirker træthed.

Rosenrod øger dit fokus, giver energi og løfter humøret.

Nady Pure – eller Jiaogulan – forbedrer kroppens energi både fysisk og mentalt og balancerer humøret

En kombination af disse urter er et effektivt supplement til omlægninger, når du oplever stress.

Se en samlet oversigt over vores Nady Nordics produkter her. Produkter fra Nady Nordic