FRI FRAGT V/KØB OVER 400KR

Kan dit blodsukker være for højt?

Vidste du, at symptomer på for højt blodsukker er træthed, kvalme, tørst, tissetrang og tørhed i munden? Vidste du også, at diabetes 2 kan forebygges? Har du hørt, at diabetes for en vis del er arveligt? Vi ved alle, at fed mad, meget sukker eller alkohol eller begrænset motion kan føre til diabetes, men vidste du at bestemte planter og urter medvirker til at regulerer blodsukkeret hos både raske og syge, så det ikke bliver for højt

 

Det har Karolinske Sygehuset i Stockholm gennem længere tid forsket i. De peger blandt flere urter på nady - eller jiaugulan - som en vigtig urt til regulering af blodsukkeret.

I Nady Nordic interesserer vi os for sundhed og livsstil. Vi synes frem for alt, at livet skal være sjovt og energifyldt - og så er vi vilde med naturen og dens muligheder.

I Nady Nordic sælger vi vild, håndplukket jiaugulan - eller nady- i lækre chokoladefarvede tabletter, der regulerer blodsukker, blodtryk og kolesterol i kroppen. Immortality herb - eller udødelighedsurten - som jiaugulan kaldes i Sydøstasien.
Blodsukkerbalancen kan med fordel suppleres med bitter melon, der nedbringer blodsukkeret, og forbedrer din egen insulins virkning i kroppen. Bitter melon virker normalt slankende og forbedrer desuden dine cellers sundhed.