FRI FRAGT V/KØB OVER 400KR

Mission

Nordiske og sydøstasiatiske traditioner

Nady Nordic er en virksomhed med fundament i nordiske og sydøstasiatiske traditioner for brug af planter, mineraler og olier i behandling, forebyggelse og skønhed.

Vi begejstres over små mirakler fra planter og olier - og over øget sundhed, livsudfoldelse og skønhed hos vores kunder.

I Norden ser vi opblomstring af livsstils- og kulturfænomener som stress, depression, inflammation, diabetes, gigt, hjerte-kar sygdomme, demens og cancer. Vi synes, at der til afhjælpning af disse tilstande er brug for supplerende tilbud og tænkning.

Nordiske og sydøstasiatiske traditioner

Via nordiske traditioner har vi viden om planter, der fortjener at blive revitaliseret og videreudviklet i sundhedsmæssig sammenhæng.

Samtidig inspireres vi af erfaringer og erkendelser i Ayurvedisk forståelse, Traditionel Thai Medicin, Mediyoga og Traditionel Sydøstaisatisk opfatelse af vitalitet, sundhed og naturens muligheder i planter og olier.

Samspillet mellem forskellige erfaringer - og viden fra forskellige kulturer - rummer et potentiale, der kommer til udtryk, når kapsler med Islandsk Mos blandes med vietnamesisk Turmeric og Sort Peber, så Islandsk Mos og peber giver høj optagelighed af Curcumin - det aktive stof i Turmeric, der modvirker inflammation i krop og led - og forebygger depression.

I dette samspil bringes viden om planter fra nord og syd sammen - med afsæt i nutidig forskning i, hvordan og hvornår aktive stoffer virker i kroppen.

Det er vores mission at bidrage med produkter, viden og sundhed på denne måde.

Stress, gigt, højt blodtryk, højt blodsukker, dårlig fordøjelse, kræft og inflammation

Med udgangspunkt i egne erfaringer med konventionel behandling af livsstilstilstande som: Stress, gigt, højt blodtryk, højt blodsukker, dårlig fordøjelse, kræft og inflammation, har vi valgt at tilbyde supplerende muligheder for sundhed og vitalitet fra vores - og andre kultures tradition og praksis.

Samtidigt er vi grundlæggende optagede af at sikre rene produkter fra vildt voksende og økologisk dyrkede planter samt planter fremstillet kontrolleret via landbrugsmetoder med fokus på renhed og kvalitet.

Islandsk Mos

Viden om sundhed fra flere kulturer

I Nady Nordic ønsker vi at bringe viden om sundhed fra flere kulturer sammen - og understøtte erfaringsudveksling, dokumentation og udredning. Det er for os afgørende, at Nady Nordic bidrager med rene og sikre produkter - der virker for de mennesker, der bruger dem.

Vores udgangspunkt er, at den gode behandling, der tilbydes mange akutte og kirurgiske patienter i det konventionelle sundhedssystem - med stor fordel kan suppleres af komplementær (eller "alternativ") forebyggelse og behandling af kroniske tilstande.

Nady er som virksomhed forankret på Island, hvis natur er den reneste, vi finder i Europa. Selv meget sårbare urter - som Islandsk Mos - kan høstes fra vildtvoksende planter.

Forhandlere

Nady Nordic sælger sine produkter til en bred kreds af kunder og virksomheder i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og naturligvis i Island. Kontakt os for en forhandlerliste.

Vores mission er at hjælpe mennesker til større trivsel, balance og sundhed. Et arbejde vi dagligt begejstres og inspireres af.